Gratis hulp Huurteam.

Huurt u een woning in Rotterdam en blijkt uit de Huurprijscalculator dat u te veel huur betaalt? Of vermoedt u dat u te veel servicekosten betaalt of op een andere manier onrechtmatig wordt benadeeld door uw verhuurder? Dan kunt u uw huursituatie gratis en vrijblijvend laten controleren. 

De opnames zullen worden uitgevoerd door de experts van Huurteam Rotterdam. Zij kunnen heel precies uitrekenen wat voor uw woning de maximale huur is. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar het woonoppervlak maar ook naar de faciliteiten die in de woning aanwezig zijn. Al deze zaken worden meegenomen om een wettelijke huurprijs vast te stellen.

Betaalt u meer dan het vastgestelde huurbedrag? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een huurverlaging. De experts van het Huurteam kunnen vaststellen of u aan de juiste voorwaarden voldoet en hoe u dit het beste aan kunt pakken. Zij kunnen voor u een procedure starten bij de huurcommissie en betalen ook de legeskosten. Zo weet u zeker dat de procedure goed gevoerd wordt.

Naast de huurprijs komt ook de onderhoudstaat van de woning aan bod. Als huurder heeft u namelijk recht op een veilige en gezonde woning. Een woning die niet goed wordt onderhouden kan in sommige gevallen schadelijk zijn voor de gezondheid. Als er niet voldoende ventilatiemogelijkheden zijn kan er bijvoorbeeld een ongezond binnenklimaat ontstaan. De experts van het Huurteam signaleren deze problemen en ondersteunen u bij het aanpakken van deze problemen. U hoeft dit niet alleen te doen. 

Wilt u gebruik maken van dit gratis aanbod? Maak dan via de website van Huurteam Rotterdam een afspraak. Of stuur een e-mail met een omschrijving van uw situatie naar info@huurteamrotterdam.nl. U kunt ook bellen voor meer informatie of advies: 010 214 27 99.